2011. május 26., csütörtök

Estée Lauder ajándékcsomag - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó 1db Estée Lauder ajándékcsomag, melynek tartalma: 1 db 7ml-es Idealist Pore minimizing skin refinisher serum, 2 db 3ml Resilience lift extreme ultra firming eye creme szemránckrém, 2 db Pleasures illatminta, 2 db DKNY Be delicious illatminta, mindez 1 elegáns bézs színű nesszeszerben.
A Resilience Lift Extreme egy új termékcsaládot mutat be, mely a középkorúaknak ajánlott és célként az öregedés látható jeleinek eltávolítását tűzte ki. Az Ön bőre teltebb és feszesebb lesz. Ezt a tényt a hölgyek 92% - a állította a Resilience Lift Extreme Ultra Firmint Moisturizers SPF 15 használata után. A különleges ExtremeLift Complex és a további összetevők segítségével a középkorú bőr fiatalos, feszes és ápolt lesz. Ez a nagyon effektív nappali krém a középkorú hölgyek bőrét újra frissé és fiatalossá teszik. A gazdag összetevőknek köszönhetően felszabadul a bőr a kellemetlen feszültség érzésétől. Összetevők: szója kivonat, dinnye, avokádó, búza kivonat és levélsav.
Idealist Pore minimizing skin refinisher: A speciális új  buborék-technológiának köszönhetően az Idealist bőrmegújító szérum használatával jelentősen, mintegy egyharmadukra szűkülnek a kitágult bőrpórusok. Simább, egyenletesebb tónusú és selymesebb lesz a bőr, egyben meggátoljuk azt is, hogy a tág pórusok nyílásait eltömítsék az alapozók, púderek, alkalmat adva a mitesszerek és egyéb bőrhibák kialakulására. A gesztenyefa-kivonat segít a száraz, pikkelyes bőrsejtek eltávolításában, a bőr megújulásában. Az Idealist nem illatosított, anti-allergén.



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 17:18
. Estée Lauder ajándékcsomag - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése