2011. július 30., szombat

Wade, Paul "Coach": Fegyencedzés - Jelenlegi ára: 3 270 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! FegyencedzésA könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
A legtöbb testedzéssel foglalkozó kiadvány a hétköznapi körülmények között élő embereket (elsősorban férfiakat) célozza meg. Jelen, rendhagyó kötet azonban elsősorban a börtönlakóknak készült, akiknek a testépítés, az erősítés nem csak esztétikai vagy éppen hiúsági kérdés lehet, hanem akár a túlélés kulcsa. Egyetlen olyan hely van a világon, ahol a nagyobb erő az élet és halál közti különbséget jelentheti: ez pedig a jól őrzött börtön. Ebben a környezetben - ahol a megfélemlítés napi gyakorlat - a ragadozó egy pillanat alatt végezhet a gyengébbel. A börtönök kegyetlen világában az ember vagy hivatásos áldozat lesz, vagy megszerzi a túléléshez szükséges félelmetes erőt - véli a szerző, aki maga is a börtönök világában élt, közel húsz évig, így ismeri azok belső világát. A szabadulása óta edzőként dolgozó szerző a rövid bevezető után megismerteti az olvasót az erő elveszett művészetének, az ún. calisthenic-nek, vagyis a saját testsúlyunkat és a test tehetetlenségét a fizikai erő fejlesztésének eszközeként használt módszernek a történetét, majd Halál az edzőtermekre felkiáltással a modern fitnesz elleni támadással folytatja. Ezt követik a tényleges edzéstervek, elsőként az ún. Mesterhatos néven ismert erőgyakorlatok: a fekvőtámasz, a guggolás, a húzódzkodás, a lábemelés, a híd és a fekvőtámasz kézenállásból alaplépései, s ezután találhatjuk a haladó edzésterveket. Mindezt olyan módon, hogy a testépítő olvasónak semmilyen komolyabb eszközre sincsen szüksége, így azok akár a cellákban is végrehajthatók (a tanulást börtön-hangulatú fotók segítik). A páncélkemény mellkas, acélos tricepsz és pokoli kockahas eléréséhez nélkülözhetetlen kötet beszerzése nem csak börtönkönyvtárak számára ajánlott. ISBN: 978-963-9971-50-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 270 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 21:11
. Wade, Paul "Coach": Fegyencedzés - Jelenlegi ára: 3 270 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése